Makalius rekomenduoja 2015 liepą

Toliau esantys pasiūlymai išparduoti, tačiau kelionių idėjoms pasisemti rekomenduoju peržvelgti ir juos.
Suradęs patinkančią kelionę nedvejodamas kreipkis į mūsų kelionių ekspertus labas@makalius.lt arba +370 639 96444, ir jie tau pasiūlys panašiausius variantus.
Slidinėjimas Italijoje
Išparduota
Slidinėjimas Italijoje

IŠPARDUOTA! Žiemos atostogos stilingiausiame Italijos slidinėjimo kurorte! Skrydis iš Varšuvos, bagažas ir 7 n. 4* viešbutyje su maitinimu - 523 €!

Turkija
Išparduota

IŠPARDUOTA! Vasara atsipalaiduok Turkijoje! Skrydis, bagažas, pervežimai ir 7 n. 4* viešbutyje su "viskas įskaičiuota" - 526 Eur!

Marokas
Išparduota

IŠPARDUOTA! Kelionė į egzotiškąjį Maroką! Skrydis, bagažas, pervežimai + 7 n. 4* viešbutyje su "viskas įskaičiuota" - 630 Eur!

Egiptas
Išparduota

IŠPARDUOTA! Karštos vasaros atostogos Šarm el Šeiche!!! Skrydis, bagažas, pervežimai + 7 n. labai gerame viešbutyje su "viskas įskaičiuota" - nuo 497 Eur!!!

Turkija
Išparduota

IŠPARDUOTA! Karališkos atostogos Turkijoje! Skrydis + 7 n. 5* viešbutyje su "ULTRA viskas įskaičiuota" - tik 635 Eur!

Turkija
Išparduota

IŠPARDUOTA! Nuostabios atostogos Turkijoje! Skrydis, bagažas, pervežimai ir 7n. 3* viešbutyje su "viskas įskaičiuota" - 475 Eur!

Graikija
Išparduota

IŠPARDUOTA! 375 eurai už savaitės atostogos Rodo saloje su skrydžiu iš Vilniaus, bagažu, pervežimais ir viešbučiu su pusryčiais!

Egiptas
Išparduota

IŠPARDUOTA! Paskutinė minutė į Egiptą iš Varšuvos (07.18)! Skrydis, bagažas, pervežimai ir 7 n. 4* viešbutyje su "viskas įskaičiuota" - 354 Eur!!!

Graikija
Išparduota

IŠPARDUOTA! Atostogos Graikijos saloje TASOS! Skrydis iš Varšuvos, bagažas, pervežimas ir 7 n. viešbutyje - 408 Eur!

Bulgarija
Išparduota

IŠPARDUOTA! Atostogauk Bulgarijoje liepos 28 dieną labai pigiai! Skrydis, bagažas, pervežimai ir 7 n. viešbutyje su pusryčiais - 284 eurai!

Turkija
Išparduota

IŠPARDUOTA! Pajausk tikrą vasarą Turkijoje! Skrydis, bagažas, pervežimai ir savaitė viešbutyje su "viskas įskaičiuota" - 475 Eur!

Graikija
Išparduota

IŠPARDUOTA! Atostogos Korfu saloje liepą! Skrydis iš Varšuvos, bagažas, pervežimai ir 7 n. viešbutyje su pusryčiais ir vakarienėmis - tik 388 Eur!

Prašome užpildyti privalomus laukus!
Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Nepavyko išsiųsti žinutės, patikrinkite laukelius.
Galite susisiekti el. paštu: labas@makalius.lt