Makalius ir toliau tęsia pažadą - gaminti maistą namuose ir dalintis savo skaniausiais atradimais su Jumis! Receptas išbandytas ir patikrintas, labai skanu, pirštelius galima apsilaižyti! Nuo šiol dievinu ir indų virtuvę!
Makalius ir toliau tęsia pažadą - gaminti maistą namuose ir dalintis savo skaniausiais atradimais su Jumis! Receptas išbandytas ir patikrintas, labai skanu, pirštelius galima apsilaižyti! Nuo šiol dievinu ir indų virtuvę!
Vištiena Madras Curry (2 - 3 porcijos)
Labai aštri, ryškaus skonio vištiena Madras yra tradicinis indų virtuvės patiekalas, kilęs iš Madras regiono, įsikūrusio pietrytinėje šalies pusėje. Šio patiekalo variantų yra daugybė, todėl improvizuoti virtuvėje su prieskonių debesimis labai smagu!
INGREDIENTAI:
KAIP GAMINTI:
Naan duonelė (6 paplotėliai)
Naan – senoji gardžioji indų duona, daugybę metų kepama iš kartos į kartą. Dažniausiai ji patiekama dar karšta, užtepta ghi arba paprastu sviestu. Šiuos kartu traškius ir minkštus paplotėlius galima lengvai išsikepti savo virtuvėje, gardinant tiek šviežiais, tiek džiovintais priekoniais, česnakais ar tiesiog tirpintu sviestu.
INGREDIENTAI:
KAIP GAMINTI:
Iškeptus paplotėlius suvyniokite į rankšluostį.
Skanaus!
Už receptus dėkoju www.cukrinisavinelis.lt - jų ten dar visa gausybė!